Piperade
Ingrediënten voor 4 personen:
* 3 paprika's
* 1 ui
* 3 knoflook teentjes
* 4 eetlepels olijfolie
* 3 tomaten
* 6 eieren
Bereiding:
Pel en snipper de ui. Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika's en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak de tomaten schoon en snijd ze in blokjes. Pers de knoflook.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 10 minuten. Voeg de paprika en zout en peper naar smaak toe en bak het mengsel 10 minuten.
Voeg de tomaat en knoflook toe en bak het mengsel nog eens 15 minuten. Proef het en voeg zo nodig nog wat zout en peper toe.
Breek de eieren erboven en bak de piperade al roerend nog 1 minuut.
Kippensoep
Een gerecht geschikt tijdens het Balance Program fase 1
Steak met een frisse salade en zelfgemaakte mayonaise
Een gerecht geschikt voor het Balance Program fase 1
Wok met scampi en groenten
Een gerecht geschikt voor het Balance Program fase 1
‘Spaghetti bolognaise’
Een gerecht geschikt voor het Balance Program fase 1
Kip curry en rijst
Een gerecht geschikt voor het Balance Program fase 1
Gegrilde kip en geroosterde groenten
Een gerecht geschikt voor het Balance Program fase 1
Romige champignon-knoflook kip met konjacpasta
Een gerecht geschikt voor het Balance Program fase 1
Pittige Thaise viscurry met bloemkoolrijst
Een gerecht geschikt voor tijdens het Balance Program fase 1
Bietensalade met spinazie en quinoa
Lunch gerecht
Geroosterde groenten
Veganistisch gerechtje
Gebakken spruiten met feta
Fusiongerecht
Salade met rode biet, kip en avocado
Snelle salade
Dunne omeletjes met zalm en kruiden
Pittig lunch gerecht
Geroosterde romanesco en gemarineerde broccolisteel met gerookte aioli
Dit gerecht past perfect tijdens het Balance Program.
Tomatentartaar
Gerechtje geschikt voor het Balance Program Fase 1 (8 gram koolhydraten)
Winter bowl
Winter bowl vol groenten
Kip fajita's
Eenpansgerecht
Italiaanse groenteschotel met linzen, paksoi en courgette
Heerlijk kruidige groenteschotel
Zalm met groenten uit de oven
Lekker en gezond op slechts 25 minuten!
Bloemkoolpizza met rucolapesto en mozzarella
Vegetarische pizza
Kipfilet gevuld met spinazie, kruiden en tomaat
Frittata met spinazie en courgette
Groenteschotel
Gemakkelijke groenteschotel
Courgette soep
Soep van courgette en rucola
Pastinaaksoep
Lekker soep van pastinaak met chips van pastinaak
Spaghetti van flespompoen
Groentespaghetti van flespompoen en kokosmelk
Wortel en broccoli
Wokgerecht van wortel en broccoli
Rodebietensalade met quinoa
Lekker lunchgerechtje van rode biet en quinoa
Courgetti met spinaziesaus, groene asperges en kippenblokjes
Courgetti met spinaziesaus
Ovenschotel met bloemkool en broccoli
Kids proof ovenschotel
Groentesoep
Groentesoep met geroosterde spitskool en kurkuma
Scampi met spinazie en champignons
Perfect gerechtje voor in fase 1 van het Balance Program
Courgettepasta met basilicumsaus en garnaaltjes
Koken met shakes
Bloemkool ovenschotel met gehakt
Heerlijke ovenschotel van bloemkool met tomatensaus
Noten-en zaden gebak
Gezond alternatief voor een energiereep
Broccoli soep
Broccoli soep met gember en sesam
Groentespaghetti
Spaghetti van komkommer en guacamole
Koolhydraatarme Italiaanse gehaktballetjes met frietjes van pastinaak
Koolhydraatarm comfort food gerechtje én kidsfavoriet!
Gegrilde groenten met halloumi
Ovenschotel met groenten en halloumi
Zelfgemaakte humus
Dipsaus
Parmigiana
Aubergine in de oven
Omeletrolletjes met verse kruiden
Snel gerechtje voor een lekkere lunch
Gevulde puntpaprika's
Een heerlijk bijgerechtje wat ook lekker is bij de barbeque
Linzen lasagne
Ontdek hier de lekkerste linzen lasagne