Fioralba
Cart 0
Cart 0
 

welcom to your best skin ever

Dermalogica

ssc_bed.jpg
 

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z'n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

 

INCLUDES

  • professionele, nauwkeurige huidanalyse

  • Skin Fitness Plan

  • Product- en behandeladvies

  • Open Skin Bar

 

FACEFIT IS GRATIS BIJ BESTEDING VANAF €75 AAN PRODUCTEN. BIJ BESTEDING VANAF €125 AAN PRODUCTEN ONTVANGT U EEN MICROZONE TREATMENT GRATIS. VRAAG ONZE HUIDEXPERT NAAR DE VOORWAARDEN.

 

100% natural. Made in belgium.

Rainpharma

behandeling4.jpg
 

relax én resultaat

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Het resultaat is de beste versie van jezelf.

 

INCLUDES

  • professionele, nauwkeurige huidanalyse

  • huidverzorging op maat met het juiste productadvies

  • 100% natuurlijk

  • zalig verwenmoment

 

 Stress, headache, toxins, pain, muscle aches, Let it all go.

massages

massage.jpg