About


Over Fioralba

Fioralba.
Of vrij vertaald 'bloem van de dageraad'.
Een naam die op veel vlakken mooi aansluit bij de persoon erachter. Niet toevallig is Fioralba in haar dagelijks leven altijd vroeg uit de veren. Een gezond ontbijt en een sportmoment zijn voor haar dé ideale start om de dag te beginnen. Ook is Fioralba enorm gefascineerd door de natuur en al wat het aan fauna en flora teweegbrengt. Haar passie voor reizen komt daar ook zeer goed van pas.

Reizen.
In de (weinige) periodes dat Fioralba niet druk aan het werk is, pakt ze met veel plezier haar koffers in voor de volgende reisbestemming. Dat doet ze liefst niet in een all-in hotelcomplex, maar gewoon lekker "out there". Het verkennen van nieuwe plaatsen & culturen, gezellig keuvelen met de lokale bevolking en proeven van de overheerlijke lokale keukens. En ja, uiteraard horen daar ook enkele selfie-momenten bij! #nofilter ;-)

Simple things in life.
Tussen al dat sporten, werken en reizen in neemt Fioralba ook graag tijd om te genieten van de meest simpele dingen in het leven: een gezellige/diepgaande babbel, een goed boek, een goed concert, een ochtendwandeling in de natuur,... En heel af en toe hoort daar ook een luie zondagavond in de zetel bij (deken check!).

Wabi Sabi.
Dé perfectie bestaat niet. Maar de perfecte imperfectie wel.
Dus ondanks haar jarenlange ervaring en vele opleidingen doet Fioralba nog geregeld aan bijscholing en zelfontplooiing,... Elke dag brengt immers een nieuwe les met zich mee.

Consulente.
Als consulente/coach staat Fioralba er vooral om u te begeleiden, elke dag weer dichter naar een betere versie van jezelf. Wat uw objectieven ook mogen zijn, bij Fioralba is alles bespreekbaar. Uw noden & wensen staan centraal. Ze neemt graag de tijd om samen met u een traject op te stellen. Volledig vrijblijvend, op maat en gericht op resultaat.

RainPharma.
Wat betreft het productengamma werkt Fioralba bewust & uitsluitend met producten van RainPharma.
Waarom RainPharma? Wel, de redenen zijn legio, maar de voornaamste zijn: kwaliteit, resultaatgericht, duurzaamheid, made in Belgium en bovenal zijn ze 100% natuurlijk.
Als 'bloem van de dageraad' kiest Fioralba dus resoluut voor 100% natuurlijk en een #nonasties aanpak.
Want immers...Blij van binnen. Dat zie je van buiten.

Blij van binnen. Dat zie je van buiten

Uiteraard spreekt deze slagzin voor zich, maar toch even een kort woordje uitleg.
Wij bieden verschillende behandelingen aan zowel voor gelaat als lichaam, steeds met de focus op resultaat.
Elke behandeling is op maat en met persoonlijk, professioneel advies.
Op basis van uw wensen wordt een huidverbeteringsplan opgesteld met het juiste verzorgings- en productadvies.

Uw huid is uniek. Daarom kozen wij voor natuurlijke en kwalitatieve merken. 

In onze Skin Bar kan je vrijblijvend al onze producten komen testen.
Schuif aan en Try Before You Buy!

In onze afslankstudio kan je terecht voor verstandig afslanken met het RainPharma dieet.
Je krijgt het nodige advies en gratis opvolging.
Niet klaar voor een strikt dieet?
Het Smart Nutrition Project is een zeer haalbare methode om af te slanken.
Ook voor vegans!

Epigenetisch huidtherapeut


Fioralba volgt continu opleidingen om steeds de beste in haar vak te blijven.

Fioralba behaalde als eerste in Limburg het certificaat Epigenetisch Huidtherapeut i.s.m. het Biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis (voorheen Faché Instituut). 


Kanker Beauty Specialist

Omdat we het helaas steeds vaker meemaken dat mensen met kanker geconfronteerd worden, is Fioralba begonnen aan de specialisatie Kanker Beauty Professional aan het Institute for Professional Care. Zo zal zij de specifieke noden van o.a. vrouwen met borstkanker leren kennen.
Ook deze vrouwen willen mooi en gezond voor de dag komen. Bevindt u zich in zulke situatie, of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Wel dan bent u steeds welkom voor een babbel en we zorgen samen voor de beste versie van jezelf.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x