LPG Figuurverbetering

 LPG endermologie,  'waar schoonheid en wetenschap samenkomen om cellulitis te bestrijden en je natuurlijke schoonheid te versterken.'"Ontdek LPG Endermologie voor het Lichaam


Wat is LPG Endermologie?


LPG Endermologie is een revolutionaire, niet-invasieve behandelmethode die gebruik maakt van mechanische massage om de huid te stimuleren en de gezondheid ervan te verbeteren. Door middel van een speciaal apparaat worden rollende bewegingen gemaakt die de huid zachtjes liften en masseren.


De LPG Endermologie techniek is ontwikkeld in de jaren '80 door Louis-Paul Guitay in Frankrijk. 

De techniek werd aanvankelijk gebruikt om het herstel van weefsels na operaties te versnellen en littekenvorming te verminderen. 

Het bleek echter ook effectief te zijn in het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van cellulitis, waarna het algemeen werd toegepast voor esthetische en therapeutische doeleinden. 

LPG Endermologie heeft dus al meer dan drie decennia een belangrijke rol in de cosmetische en therapeutische industrie.

Dankzij onze uitgebreide ervaring met het LPG-toestel, kunnen Lies en Fioralba met trots zeggen echte experts te zijn. 

Lies heeft van 2004 tot 2021 (17jaar)  elke dag met het toestel gewerkt, en Fioralba tussen 2003 en 2013 (10jaar). 

Hun jarenlange toewijding en kennis staan garant voor kwaliteit en deskundigheid in elke behandeling.Wat doet LPG endermologie juist?


  1. Cellulitisvermindering: De mechanische stimulatie helpt de huid gladder te maken door het verminderen van de zichtbaarheid van cellulitis. Dit wordt bereikt door het bevorderen van vetverbranding en het stimuleren van de natuurlijke vetverwijderingsprocessen van het lichaam.

  2. Huidverstrakking: Door de productie van collageen en elastine te stimuleren, helpt LPG Endermologie de huid steviger en elastischer te maken. Dit kan leiden tot een zichtbaar strakkere huid.

  3. Verbeterde bloed- en lymfecirculatie: De behandeling bevordert de circulatie, wat kan helpen bij het verminderen van vochtretentie en zwelling, en het verbeteren van de algemene gezondheid van de huid.

  4. Pijnverlichting en ontspanning: De massagetechniek kan spierspanningen en -pijn verlichten, vooral na fysieke activiteit. Het biedt ook ontspanning en kan helpen bij het verminderen van stress.

  5. Ontgifting: Door het stimuleren van de lymfedrainage helpt LPG Endermologie het lichaam bij het natuurlijk verwijderen van toxines, wat bijdraagt aan een beter gevoel van welzijn.

  6. Vormgeving en contouren: Regelmatige behandelingen kunnen helpen bij het vormgeven van het lichaam en het verbeteren van de contouren door middel van gerichte aanpak op specifieke gebieden.


Aanbevolen intensiteit van de behandelingen?


Voor optimale resultaten raden we aan om de behandelingen regelmatig te ondergaan, idealiter 1-2 keer per week gedurende de eerste 6 tot 8 weken.

Na deze initiële fase volg je best een onderhoudsprogramma afhankelijk van persoonlijke behoeften en doelen.


Starten?


We starten altijd met een intakegesprek en een uitgebreide anamnese. Dit stelt ons in staat om een zorgvuldig en op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften. 

Zo zorgen we ervoor dat jij de beste resultaten zult ervaren.

Wil je graag ook eens een proefsessie? Dat kan.

Veelgestelde Vragen:


Hoe lang duurt een behandelsessie?

Dat is afhankelijk wel behandelplan we samen hebben opgesteld voor jou. 

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, de meeste cliënten ervaren de behandeling als ontspannend en comfortabel.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?
Veel cliënten melden zichtbare verbeteringen na slechts enkele sessies, maar voor de beste resultaten is een volledige reeks behandelingen aanbevolen.

Is er speciale voorbereiding nodig?
Nee, er is geen speciale voorbereiding nodig voor LPG Endermologie, maar we raden aan om gehydrateerd te blijven en na de behandeling voldoende water te drinken.


Enkele voor en na foto'sLies en Fioralba hebben jarenlange ervaring met een breed scala aan geavanceerde apparatuur, van lasers en body sculpture tot cryotherapie, mesotherapie en Velashape. 

Toch blijft LPG Endermologie hun favoriete behandeling, vanwege de uitzonderlijke en prachtige resultaten die ze  keer op keer zien.


Tarieven:

Informatiegesprek + figuuranalyse
gratis
Informatiegesprek + figuuranalyse + proefsessie 
45€  45 wordt afgetrokken bij start van een kuur.

Endermologie + 1 aandachtszone (probleemzone)

1 beurt 60€
12 beurten + 1 gratis720€
24 beurten +3 gratis1260€


Endermologie + 2 aandachtszones

1 beurt90€
12 beurten + 1 gratis1080€
24 beurten + 3 gratis2160€


Endermologie + 3 aandachtszones

1 beurt120€
12 beurten + 1 gratis1440€
24 beurten + 3 gratis2880€


* Je persoonlijke LPG bodypanty koop je aan bij aanvang van je eerste sessie (25€)

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x