LPG Huidverjonging

Gezondheid is de ware sleutel tot natuurlijke schoonheid.Ontdek LPG Endermolift voor het gelaat

Wat is LPG Endermolift?

 

LPG Endermolift, ook wel bekend als LPG Endermologie voor het gezicht, is een niet-invasieve cosmetische behandeling gericht op huidverjonging en verbetering van de huidtextuur.

LPG Endermolift bevordert de natuurlijke productie van collageen en elastine, wat kan helpen om de huid steviger, gladder en jeugdiger te maken.

De behandeling wordt vaak gebruikt om tekenen van veroudering te verminderen, zoals rimpels en fijne lijntjes, en om de algemene huidconditie te verbeteren.


Wat doet LPG Endermolift juist?


Stimulatie van Collageen en Elastine: De mechanische actie van het apparaat helpt bij het stimuleren van de productie van essentiële eiwitten zoals collageen en elastine. Deze eiwitten zijn cruciaal voor het behoud van de elasticiteit en stevigheid van de huid, wat kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Verbetering van de Bloedcirculatie: De behandeling kan de bloed- en lymfecirculatie in het gezicht verbeteren, wat leidt tot een betere zuurstof- en voedingsstoffentoevoer naar de huidcellen. Dit kan bijdragen aan een gezonder en levendiger uiterlijk.

Detoxificatie: Door de lymfedrainage te bevorderen, kan Endermolift helpen bij het verwijderen van toxines uit de huid. Dit kan onder andere leiden tot een vermindering van zwelling en het bevorderen van een heldere huid.

Vermindering van Onderhuidse Vetophopingen: Hoewel het minder intens is dan de lichaamsbehandelingen, kan Endermolift ook helpen bij het verminderen van kleine vetophopingen onder de huid, wat kan bijdragen aan een meer gecontourde gezichtsvorm.

Ontspanning en Welzijn: Veel gebruikers ervaren de behandeling als zeer ontspannend, wat ook kan bijdragen aan een algeheel gevoel van welzijn.

Over het algemeen richt LPG Endermolift zich op anti-aging en huidverjonging door natuurlijke processen in de huid te stimuleren.

Het wordt vaak aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve optie om de tekenen van veroudering tegen te gaan en de algehele huidkwaliteit te verbeteren.De aanbevolen frequentie voor een Endermolift kuur kan variëren afhankelijk van de specifieke doelen, de leeftijd en de huidconditie van de persoon, maar er zijn algemene richtlijnen die vaak worden gevolgd:

Intensieve Beginfase: Om optimale resultaten te bereiken, wordt aanbevolen om met een intensieve fase te beginnen.

Dit houdt meestal in dat men 2 keer per week een behandeling ondergaat. Deze fase duurt gewoonlijk ongeveer 8 tot 12 weken, afhankelijk van de reactie van de huid en de specifieke behoeften.

Onderhoudsfase: Na de initiële intensieve periode, wordt een onderhoudsfase aangeraden om de behaalde resultaten te behouden. De frequentie in deze fase kan variëren van eens per maand tot eens in de twee weken, afhankelijk van de adviezen van de specialist en de resultaten die tijdens de intensieve fase zijn behaald.

Aangepaste Frequentie: Afhankelijk van individuele doelen en resultaten kan de frequentie worden aangepast. Sommige personen kiezen ervoor om de behandelingen vaker te ondergaan in aanloop naar een belangrijk evenement of om specifieke huidproblemen aan te pakken.


Starten?

We starten altijd met een intakegesprek en een uitgebreide anamnese. Dit stelt ons in staat om een zorgvuldig en op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften.

Zo zorgen we ervoor dat jij de beste resultaten zult ervaren.

Wil je graag eerst een proefsessie? Dat kan.Tarieven:


Informatiegesprekgratis
Informatiegesprek + proefsessie 

45€ 45 wordt afgetrokken bij aankoop van een abonnement.


Endermolift volledig gelaat:

1 beurt60€
12+1 beurt gratis720€
24+3 beurten gratis1140€


Endermolift volledig gelaat + 1 aandachtszones 

1 beurt80€
12+1 gratis960€
24+3 gratis1920€


Endermolift volledig gelaat + 2 aandachtszones 

1 beurt100€
12+1 gratis1200€
24+3 gratis2400€


Endermolift volledig gelaat + 3 aandachtszones 

1 beurt120€
12+1 gratis1440€
24+3 gratis2880€


* Je persoonlijke LPG gelaatskleppen koop je aan bij aanvang van je eerste sessie (25€)

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x