November

Maak je klaar voor de feestdagen!Begin jij in november met 1 van onze gezondheids/afslanktrajecten dan ondersteunen we je met extra cadeaus.

* Smart Nutrition Project -> krijg het RainPharma Mooi kookboek (twv 24,95€) gratis.

* Balance Program -> krijg de Proefbox incl kookboek (twv 49,95€) gratis.

Ontdek hoe je lekker en gezonde maaltijden op tafel kan toveren dankzij het RainPharma kookboek en leer al onze eiwitsmaken kennen door de Proefbox.Gelaatsverzorging + handverzorgingOok in de herfst hebben we graag zachte en verzorgde handen.

Daarom krijg je heel de maand november een gratis handverzorging tijdens je gelaatsverzorging van 60 en 90 min.Het LaserkabinetStel je eens voor: geen gedoe meer met dagelijks scheren, geen pijnlijke harsbehandelingen en geen ongemakkelijke stoppels meer. 

Met definitief ontharen hoef je je nooit meer zorgen te maken over ongewenste haargroei. Je bent altijd klaar om te stralen, of het nu op het strand is, tijdens het sporten of gewoon in je dagelijkse leven.

Bovendien is definitief ontharen geschikt voor verschillende lichaamsdelen, waaronder benen, oksels, bikinilijn, rug en gezicht. Het is een veelzijdige oplossing die aan al je ontharingsbehoeften voldoet.


Op donderdag 9 november is het Laserkabinet  weer heel de dag bij ons om jou te verlossen van je ongewenste haren.

Er zijn nog enkele plaatsjes vrij dus leg snel je afspraak vast via 0483/32 21 50


The Hair Care Box


Schuif je klassieke haarverzorging aan de kant en kies voor de natuurlijke aanpak! RainPharma ontwikkelden een uitzonderlijke plantaardige haarlijn die een pure weldaad is voor elk haartype.

Onze formules zitten boordevol reinigende en verzorgende ingrediënten die je haar sterk en glanzend maken, en tegelijk je hoofdhuid voeden en verzachten. Hallo, gezonde en glanzende haardos!

Profiteer nu van een super voordeelprijs 39,95€ ipv 52,90€. *zolang de voorraad strekt.Stralen aan de feesttafel


Krijg heel de maand november het Charcoal detox mask cadeau bij aankoop van 2 full size gelaatsproducten.

*zolang de voorraad strekt.November

Februari

We ruiken al een heel klein beetje de lente, de dagen worden al een klein beetje langer, we kunnen bijna uit onze gezellige winterslaap komen :-).

Lees meer

Januari

Zet het nieuwe jaar goed in. Goed begonnen is half gewonnen

Lees meer

December

December, de meest gezellige en drukke maand van het jaar. Ook wij maken er weer een super toffe maand van en sluiten het jaar weer fijn samen af!

Lees meer

Oktober

Oktober staat helemaal in het teken van de I Wonder Day's.

Lees meer

September

September. De maand van structuur, routine, nieuwe kansen, nieuwe voornemens en waarin we de herfst verwelkomen. Ook tijdens de maand september zorgen wij weer voor veel leuks!

Lees meer

Let's Make Up Day

1 september staat synoniem aan een nieuw begin. Een nieuw schooljaar, een nieuwe job, een nieuw seizoen, een nieuwe levensstijl. Kortom, een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Op deze belangrijke momenten wil je natuurlijk extra stralend aan de start staan. En daar helpen wij jou graag bij tijdens de Let's Make Up Day op 1 september!

Lees meer

Augustus

We zitten in de helft van de grote vakantie, dat wil zeggen dat we nog een hele maand feest vieren bij ons. Ook tijdens de maand augustus valt er weer veel te beleven bij ons :-).

Lees meer

Juli

Verras me! Juli is echt de maand om verrast te worden vind ik. Misschien heb je vakantie in eigen land en is je motto: go with the flow. Je plant niet te veel en je zal wel zien wat voor leuks op je pad komt. Die onverwachte bbq's, die leuke fietstocht die eindigt bij vrienden thuis, een ongeplande uitstap met de kids, een last minute weekendje naar zee, de kideren die onverwacht bij vriendjes blijven slapen waardoor jullie romantisch kunnen gaan uiteten ............................; Laat je verrassen door juli en door ons! Want ook wij verrassen je ook heel de maand juli.

Lees meer

Juni

In juni bereiden we ons helemaal voor op de zomer met deze super promo's.

Lees meer

Mei

Heel de maand mei kan jij genieten van de volgende promo's en voordelen.

Lees meer

New year. New me?

Stille waters...

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x