Februari

In februari maken we ons stiekem al een beetje klaar voor de lente.

Jij ook?

Workshop


Workshop aromatherapie

Geuren zijn van groot belang in ons leven. Het is wetenschappelijk bewezen dat ze een positief effect hebben op ons humeur

Geuren doen zeker wat met onze emotie. Je wordt rustig, blij, energiek of opgewonden van het ruiken van een bepaalde geur.

Een fijne geur maakt ons sterker, zelfverzekerder en meer ontspannen. 

Het is daarom geen gek idee om geur in huis te brengen en een prettige basissfeer te creëren.

Maar welke sfeer wil jij creëren?

Kom het te weten tijdens deze interactieve workshop aromatherapie.

Wanneer: maandag 26 februari 

Tijdstip: 19u30 tot 21u.

Inschrijving: 15€, die wordt afgetrokken bij aankoop van min.50€ en je krijgt een leuk gevulde goodiebag mee naar huis.


Workshop skincare

Verwen je huid met de luxueuze RainPharma skincare producten en schrijf je in voor onze leerzame en interactieve workshop. 

Ontdek de geheimen achter een stralende teint en leer hoe je jouw huidverzorgingsroutine kunt optimaliseren met de hoogwaardige en natuurlijke producten van RainPharma. 

Wacht niet langer en geef je huid de aandacht die het verdient - schrijf je nu in en onthul jouw natuurlijke schoonheid!

Wanneer: woensdag 7 februari

Tijdstip: 19u tot 21u

Inschrijving: 15€  en jij gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag.
Valentijn


Verras jij je geliefden met een cadeautje (min 50€) van bij ons (producten, cadeaubon, behandeling) dan krijg je van ons voor jezelf een extra cadeau. Je krijgt een gelaatsverzorging van 30 min helemaal voor jezelf!A.A.P. 5+1 gratis

 

Dat collageensupplementen momenteel booming zijn, is duidelijk.

RainPharma zet echter al jaren in op de voordelen van collageen voor huid en haar.

Want wist je bijvoorbeeld dat collageen 1/4 van de eiwitten in ons lichaam uitmaakt en dat onze eigen productie ervan afneemt vanaf 25 jaar?

Je bent dan ook zeker gebaat bij de extra inname van collageen.

Momenteel kan je genieten van een super voordelige actie van 5+1 gratis.

Wij doen er in februari nog een schepje bovenop en jij krijgt van ons boven je 5+1 gratis een gelaatsverzorging van 30min cadeau.

Stralen vanbinnen en vanbuiten.Laat de lente maar komen zou ik zeggen.


 

Februari

Januari

Zet het nieuwe jaar goed in. Goed begonnen is half gewonnen

Lees meer

December

December, de meest gezellige en drukke maand van het jaar. Ook wij maken er weer een super toffe maand van en sluiten het jaar weer fijn samen af!

Lees meer

November

In november genieten we van de gezelligheid thuis, maken we ons klaar voor de feestdagen en zorgen we ervoor dat we volgende zomer ons geen zorgen moeten maken over ongewenste haargroei.

Lees meer

Oktober

Oktober staat helemaal in het teken van de I Wonder Day's.

Lees meer

September

September. De maand van structuur, routine, nieuwe kansen, nieuwe voornemens en waarin we de herfst verwelkomen. Ook tijdens de maand september zorgen wij weer voor veel leuks!

Lees meer

Let's Make Up Day

1 september staat synoniem aan een nieuw begin. Een nieuw schooljaar, een nieuwe job, een nieuw seizoen, een nieuwe levensstijl. Kortom, een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Op deze belangrijke momenten wil je natuurlijk extra stralend aan de start staan. En daar helpen wij jou graag bij tijdens de Let's Make Up Day op 1 september!

Lees meer

Augustus

We zitten in de helft van de grote vakantie, dat wil zeggen dat we nog een hele maand feest vieren bij ons. Ook tijdens de maand augustus valt er weer veel te beleven bij ons :-).

Lees meer

Juli

Verras me! Juli is echt de maand om verrast te worden vind ik. Misschien heb je vakantie in eigen land en is je motto: go with the flow. Je plant niet te veel en je zal wel zien wat voor leuks op je pad komt. Die onverwachte bbq's, die leuke fietstocht die eindigt bij vrienden thuis, een ongeplande uitstap met de kids, een last minute weekendje naar zee, de kideren die onverwacht bij vriendjes blijven slapen waardoor jullie romantisch kunnen gaan uiteten ............................; Laat je verrassen door juli en door ons! Want ook wij verrassen je ook heel de maand juli.

Lees meer

Juni

In juni bereiden we ons helemaal voor op de zomer met deze super promo's.

Lees meer

Mei

Heel de maand mei kan jij genieten van de volgende promo's en voordelen.

Lees meer

New year. New me?

Stille waters...

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x