Mei

* Profiteer van de voordelige Sun Sets 2+1 gratis of 4+2 gratis.* Maak je tijdens de maand mei een afspraak voor een RainPharma gelaatsverzorging van 60' of 90' met een pedicure dan krijg je van ons een gratis handverzorging met manicure erbij.
* Krijg de Revitalising Foot Bath Oil 60ml gratis cadeau bij aankoop van full size voetproduct.
* Start jij in de maand mei met het Balance Program dan krijg jij 20% korting op je eerstvolgende aankoop van onze RainPharma gelaatsproducten.

Zo ben je zowel vanbinnen als vanbuiten helemaal klaar om deze zomer te stralen.* Raad jij een vriend(in), kennis, buur, collega, broer, zus,................ aan om bij ons een gezondheidstraject (Balance Program of Smart Nutrition Project) of een huidkuur (4 of 8) bij ons te volgen omdat je zelf heel enthousiast bent, dan krijg jij én de andere persoon 20% korting op jullie eerstvolgende aankoop.

* 20% korting is een eenmalig korting op de eerstvolgende aankoop, er staat geen limiet op aantal producten, geldig tot 1 maand na start van het traject.
We maken ons helemaal klaar voor de zomerMei

Februari

We ruiken al een heel klein beetje de lente, de dagen worden al een klein beetje langer, we kunnen bijna uit onze gezellige winterslaap komen :-).

Lees meer

Januari

Zet het nieuwe jaar goed in. Goed begonnen is half gewonnen

Lees meer

December

December, de meest gezellige en drukke maand van het jaar. Ook wij maken er weer een super toffe maand van en sluiten het jaar weer fijn samen af!

Lees meer

November

In november genieten we van de gezelligheid thuis, maken we ons klaar voor de feestdagen en zorgen we ervoor dat we volgende zomer ons geen zorgen moeten maken over ongewenste haargroei.

Lees meer

Oktober

Oktober staat helemaal in het teken van de I Wonder Day's.

Lees meer

September

September. De maand van structuur, routine, nieuwe kansen, nieuwe voornemens en waarin we de herfst verwelkomen. Ook tijdens de maand september zorgen wij weer voor veel leuks!

Lees meer

Let's Make Up Day

1 september staat synoniem aan een nieuw begin. Een nieuw schooljaar, een nieuwe job, een nieuw seizoen, een nieuwe levensstijl. Kortom, een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Op deze belangrijke momenten wil je natuurlijk extra stralend aan de start staan. En daar helpen wij jou graag bij tijdens de Let's Make Up Day op 1 september!

Lees meer

Augustus

We zitten in de helft van de grote vakantie, dat wil zeggen dat we nog een hele maand feest vieren bij ons. Ook tijdens de maand augustus valt er weer veel te beleven bij ons :-).

Lees meer

Juli

Verras me! Juli is echt de maand om verrast te worden vind ik. Misschien heb je vakantie in eigen land en is je motto: go with the flow. Je plant niet te veel en je zal wel zien wat voor leuks op je pad komt. Die onverwachte bbq's, die leuke fietstocht die eindigt bij vrienden thuis, een ongeplande uitstap met de kids, een last minute weekendje naar zee, de kideren die onverwacht bij vriendjes blijven slapen waardoor jullie romantisch kunnen gaan uiteten ............................; Laat je verrassen door juli en door ons! Want ook wij verrassen je ook heel de maand juli.

Lees meer

Juni

In juni bereiden we ons helemaal voor op de zomer met deze super promo's.

Lees meer

New year. New me?

Stille waters...

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x