Januari

Januari is traditiegetrouw de maand van de goede voornemens.

Wij werken heel het jaar door aan je goede voornemens maar in januari zetten we ze nog eens extra in de kijker.


Fleurig Licht en Fit


Fleurig, Licht en Fit aan het nieuwe jaar beginnen, een stralende huid, en een pak meer energie. 

Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? 

Laten we er samen voor gaan tijdens de Fleurig Licht & Fit-weken!

Op 15 januari starten we met z'n allen met de Fleurig Licht & Fit-weken.

 Samen volgen we twee weken lang het Smart Nutrition Project

Ga jij mee de uitdaging aan? 

Leg dan nu je gratis infomoment vast.

Bovendien krijg je nu bij aankoop van één SNP box, een gratis Proef box, met daarin 16 portiezakjes eiwitshakes en een gratis exemplaar van het RainPharma kookboek Mooi, boordevol gezonde culinaire inspiratie.

Binnen bij RainPharmaBen je echt een beter mens met de supplementen maar weet je niet goed waarom?

Heb je al veel gehoord en gelezen over supplementen maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen?

Of ben je gewoon nieuwsgierig waar en hoe het allemaal begon bij RainPharma?

Schrijf je dan zeker in voor ons event 'Binnen bij RainPharma'.


In het RainPharma theater krijg je niet alleen een intro woordje van de oprichter, Dominique, maar mogen we Elise (apotheker en absolute expert van het supplementen gamma) interviewen.

Bereid je vragen al maar voor zou ik zeggen.


Hoe? Wie? Wat? Waar?

Donderdag 18 januari.

Welkom vanaf 19u om op het RainPharma terras (als het weer het toe laat) al wat te genieten van de sfeer met een drankje.

Om 19u30 gaan we achter de schermen bij het RainPharma theater.

We maken er een interactieve avond van waar jij je vragen mag afvuren en waar je je eigen ervaringen kan delen en de ervaringen van andere kan opnemen.

Achteraf is er tijd om nog wat bij te praten, een lekker hapje te eten, een lekker drankje te drinken, bedenkingen te delen, foto's nemen en wie weet een klein feestje te bouwen ;-).


Wij zouden het heeeel leuk vinden als jij erbij kan zijn.


Balance Program


Heb je nood aan een fundamentele verandering en wil je het roer helemaal omgooien? Dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. Je volgt het Balance Program onder constante professionele en individuele begeleiding van ons. 

Het is een intensiever programma, met meer regeltjes en restricties maar je streeft natuurlijk naar een meer uitgesproken resultaat.

Je kan een vrijblijvend gezondheidsgesprek aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren.

Bovendien krijg je nu bij aankoop van één SNP box, een gratis Proef box, met daarin 16 portiezakjes eiwitshakes en een gratis exemplaar van het RainPharma kookboek Mooi, boordevol gezonde culinaire inspiratie.


Januari staat helemaal in teken van jouw gezondheid!

Samen gaan we voor een fitter, lichter en gezonder 2024.

Januari

Februari

We ruiken al een heel klein beetje de lente, de dagen worden al een klein beetje langer, we kunnen bijna uit onze gezellige winterslaap komen :-).

Lees meer

December

December, de meest gezellige en drukke maand van het jaar. Ook wij maken er weer een super toffe maand van en sluiten het jaar weer fijn samen af!

Lees meer

November

In november genieten we van de gezelligheid thuis, maken we ons klaar voor de feestdagen en zorgen we ervoor dat we volgende zomer ons geen zorgen moeten maken over ongewenste haargroei.

Lees meer

Oktober

Oktober staat helemaal in het teken van de I Wonder Day's.

Lees meer

September

September. De maand van structuur, routine, nieuwe kansen, nieuwe voornemens en waarin we de herfst verwelkomen. Ook tijdens de maand september zorgen wij weer voor veel leuks!

Lees meer

Let's Make Up Day

1 september staat synoniem aan een nieuw begin. Een nieuw schooljaar, een nieuwe job, een nieuw seizoen, een nieuwe levensstijl. Kortom, een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Op deze belangrijke momenten wil je natuurlijk extra stralend aan de start staan. En daar helpen wij jou graag bij tijdens de Let's Make Up Day op 1 september!

Lees meer

Augustus

We zitten in de helft van de grote vakantie, dat wil zeggen dat we nog een hele maand feest vieren bij ons. Ook tijdens de maand augustus valt er weer veel te beleven bij ons :-).

Lees meer

Juli

Verras me! Juli is echt de maand om verrast te worden vind ik. Misschien heb je vakantie in eigen land en is je motto: go with the flow. Je plant niet te veel en je zal wel zien wat voor leuks op je pad komt. Die onverwachte bbq's, die leuke fietstocht die eindigt bij vrienden thuis, een ongeplande uitstap met de kids, een last minute weekendje naar zee, de kideren die onverwacht bij vriendjes blijven slapen waardoor jullie romantisch kunnen gaan uiteten ............................; Laat je verrassen door juli en door ons! Want ook wij verrassen je ook heel de maand juli.

Lees meer

Juni

In juni bereiden we ons helemaal voor op de zomer met deze super promo's.

Lees meer

Mei

Heel de maand mei kan jij genieten van de volgende promo's en voordelen.

Lees meer

New year. New me?

Stille waters...

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x