Getuigenis van Christel

Wat zijn jouw ervaringen met het Balance Box Program?

Mijn ervaring met het Balance Box Program was en is heel goed.

Ik heb in het verleden al verschillende diëten gevolgd, een beetje op mijn eigen maar ook andere diëten die er op de markt zijn.

In het begin gaat dat goed en viel ik wel wat af maar dan weer niet meer en dan kwam ik terug bij omdat er fundamenteels niks veranderde.

Bij de start van het Balance Box Program had ik direct het gevoel dat mijn lichaam aan het zuiveren was, en dat had ik nooit eerder ervaren.

De eerste 2 weken waren het lastigst, het was een beetje zoeken en aanpassen maar ik wist dat ik een paar weken mijn eetpatroon wat drastischer zou moeten aanpassen om optimaal in die vetverbranding te zitten.

Na die 2 weken voelde ik me enorm goed, ik had mijne draai goed gevonden en was enorm gemotiveerd.

Ik was ook enorm blij omdat ik goed afviel op een heel fijn tempo.

De ondersteuning van de voedingssupplementen deden mij ook enorm deugd en daardoor wist ik dat ik geen tekorten had en op een gezonde manier aan het afvallen was.

Mijn grootse hulp is de persoonlijke begeleiding geweest.

Wekelijks of om de 2 weken zaten we samen om te overlopen hoe mijn dagen geweest waren, al mijn vragen werden beantwoord, er werd naar mij geluisterd, er werden tips gegeven kortom ik kon met alles bij jullie terecht en niet alleen tijdens die momenten maar ook telefonisch of via sms werden al mijn vragen beantwoord.

Geen enkele vraag is teveel voor jullie.

Ook eenmaal ik mijn streefdoel gehaald had en ik heel graag dat gewicht wilde behouden zijn jullie me blijven opvolgen, en dat is voor mij super belangrijk geweest want daar liep het in het verleden altijd mis bij mij.

Jullie hebben me een nieuw, gezond, lekker eetpatroon aangeleerd waar ik totaal niet het gevoel van heb dat ik iets mis of dat ik aan het diëten ben. 

Ik kan en mag alles eten nu maar ik ben veel bewuster van wat ik eet, hoeveel ik eet en wanneer ik bepaalde dingen eet.


Heb je twijfels? Begin er gewoon aan, je zal zien dat het enorm meevalt!

Getuigenis van Christel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x