Getuigenis Marc

Marc heeft het Balance Program 2 jaar geleden bij ons gevolgd en is 15 kilo vetmassa verloren.

Hij heeft het afslankingstraject en de verzilveringsperiode prima doorlopen.

Tijdens de verzilveringsperiode (2de deel van ons traject) was hij in topvorm, hij was terug op gewicht, voelde zich fit en energiek, hij kon de hele wereld aan.

We zagen elkaar toen nog elke maand voor onze opvolggesprekken.

Op een gegeven moment zegt Marc: ik heb het beet, ik weet wat ik kan en mag doen, ik wil echt niet meer bijkomen dus ik zal niet meer in mijn oude gewoontes hervallen, ik kan het vanaf nu wel alleen, ik heb jullie begeleiding niet meer nodig.


Een paar maanden geleden stond Marc terug bij ons in de winkel met de vraag, kan je me helpen ik ben terug in mijn oude gewoontes hervallen en wil me terug beter voelen.


We vroegen aan Marc waar het misgelopen was?

Marc: Het is zo cliché als het groot is. Ik voelde me super goed in mijn vel, ik had veel energie, ik kon terug goed sporten, ik had mijn draai gevonden in de gezonde voeding en ik dacht dit laat ik nooit meer los.

Maar stilaan, zonder dat ik er erg in had begon ik terug oude gewoontekes in te lassen, ik dacht och ik ben toch goed op gewicht dit kan wel geen kwaad. Die kleinigheidjes stapelden zich op en voor ik het wist was ik weer te veel aan het snoepen, na het sporten te veel alcohol aan het drinken, terug broodjes aan het uithalen 's middags , alleee ge kent het wel he ;-).

Ik had geen stok meer achter de deur, doordat ik niet meer naar jullie kwam had ik geen wake up calls meer, er was niemand meer die op tijd aan de alarmbel trok.

Zonder dat ik het zelf goed doorhad ben ik terug in die comfortzone gegaan van vroeger en toen ik het echt doorhad was het al te laat en waren er ineens terug flink wat kilo's bij.

Er waren ook een aantal supplementen op die ik dan niet meer genomen heb en dat verschil heb ik ook hard gemerkt.

Maar ok, weer een les geleerd en dit keer wil ik wel heel mijn begeleidingstraject blijven volgen.


Hoe verloopt het traject nu voor je?

De eerste dagen waren wel wat lastig en weer wennen maar gelukkig zat ik snel terug in mijn gezond ritme.

Ik voelde me ook direct terug energieker en lichter waardoor de motivatie alleen maar groter werd.

Nu zit ik bijna op het einde van de verzilveringsfase (2de fase van het traject) dus heb mijn gezond gewicht terug, voel me weer in topvorm en dit eetpatroon gaat me heel goed af.

Ik weet dat ik het kan maar ik weet nu ook dat ik jullie extra begeleiding wel nodig heb.

Dezelfde fout ga ik niet meer maken.

Waarschijnlijk zal ik wel nog eens flink uit de bocht gaan, maar dan weet ik dat jullie er zijn om me op te vangen en terug op het rechte pad te zetten.

In de krokusvakantie ga ik trouwens skiën en daar zal ik ook wel eens naar de après skin gaan, maar toch net wat anders dan vroeger ;-).


Een ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen zeggen ze dan ;-).


Getuigenis Marc

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x