Over ons

Fioralba Body & Skin Expert is gelegen in hartje Lummen. Midden op het Gemeenteplein, met ruime gratis parking vlak voor de deur.

Wij zijn niet het zoveelste beauty salon waar u een oneindig gamma aan allerlei merken en behandelingen kan vinden. Wij hebben gekozen om met een beperkt aantal kwaliteitsmerken te werken die hun resultaat in huid- en figuurverbetering al bewezen hebben. Met meer dan 13 jaren ervaring weet onze gecertificeerde huidexpert als de beste hoe u huid en lichaam te behandelen. Het resultaat behalen dat u wenst is ons doel.

Welke merken vindt u bij ons?

Huidverbetering: Dermalogica, RainPharma en CollagenLift

Figuurverbetering: Raindieet, Smart Nutrition Programma van RainPharma, Inovo en Lipodrift

Nagelstudio: INM Kunstnagels. OPI Gel color &  Faby lacquering gel. Nagellak (veilig tijdens de zwangerschap)  manicure & pedicure.

U kunt bij ons ook terecht voor  massages (o.a. hotstone), epilaties, permanente laserontharingLVL wimperlifting en behandeling van schimmelnagel.

BINNENKORT: webshop
Heeft u twijfels welk product uw huid nodig heeft, bel 0483 32 21 50 zodat we u het juiste advies kunnen geven. Verkeerde producten kopen is verloren geld en slecht voor de huid.

Uw lichaam en huid, onze zorg.

Groetjes, Fioralba