Pure Nature Skin Wash 500ml
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

"Geuren zijn pure emotie." 

RainPharma en Pascale Naessens slaan de handen in elkaar. Samen creëerden ze Pure Nature Blend, een geurige blend van de meest pure essentiële oliën. Met zorg samengesteld door Pascale en met liefde en vakmanschap gebotteld door RainPharma.

Twee verhalen, één missie
RainPharma en Pascale Naessens zijn 100% Belgisch en 100% natuurlijk. Ze delen al meer dan tien jaar een passie voor puurheid en schoonheid. Hun geloof in de kracht van de natuur vormt de drijfveer in alles wat ze doen. RainPharma en Pascale Naessens zijn ervan overtuigd dat we ons lichaam mooier en sterker maken, door de binnenkant met meer respect te behandelen: een samenwerking stond dan ook in de sterren geschreven.

Gedeelde passie en wederzijdse bewondering
Al van bij de eerste ontmoeting hing er magie in de lucht. En een heerlijk geurtje. RainPharma en Pascale Naessens zijn gepassioneerd door aromatherapie en dat vormde de basis van eindeloze gesprekken waarin de ideeën haast vanzelf in elkaar overvloeiden. Die instant creatieve match leidde tot de nieuwe Aromatherapy Essentials blend Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma, het resultaat van gedeelde passie en wederzijdse bewondering.

Pascale: “Geuren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Toen ik de eerste keer bij RainPharma binnenstapte, voelde dat dan ook als thuiskomen. Wat een sensatie, alle natuurlijke geuren zag ik daar verzameld, al mijn lievelingsgeuren, samen met zoveel kennis en passie.

Na vele fijne gesprekken, beslisten we dat ik mijn eigen blend zou maken. Ik wist heel goed waar ik naartoe wilde en Dominique Bastin, bezieler van RainPharma, begeleidde mij op deze boeiende aromatische reis, waar ik intens van genoten heb.”

Pascale koos voor vaste RainPharma waardes als Geranium, Ylang Ylang en Lavender en kruidt bij met Vetiver en Black Pepper. Het resultaat is een krachtige maar tegelijk elegante en vrouwelijke geur, helemaal passend bij het karakter van Pascale.

- Vetiver, een van oorsprong Indische grassoort, zorgt voor de aardse noten. Deze essentiële olie bevordert de regeneratie van de huid terwijl de krachtige geur stimuleert om te aarden.

  De verwarmende geur van Black Pepper, een van de oudste specerijen ter wereld, vormt de overgang tussen de aardse en bloemige noten. Met zijn krachtige maar verfijnde, ietwat bloemige aroma zorgt zwarte peper voor positieve energie.

  De florale noten tenslotte, ondersteunen de vrouwelijke speelsheid van deze blend. Geranium en Lavender brengen je tot rust en in balans. De zoete toets van Ylang Ylang voegt een verleidelijk en prikkelend accent toe.

Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma Blend is de 24ste geur in de Aromatherapy Essentials collectie van RainPharma en is zowel beschikbaar als 100% plantaardige Skin Wash (voor handen en lichaam), als pure essentiële olie (ideaal in de RainPharma Aroma Diffuser) en als handige kant-en-klare Room Spray.


Pure Nature Skin Wash 500ml

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}*

* Inclusief 21% BTW

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

Pure Nature Skin Wash 500ml is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor Pure Nature Skin Wash 500ml.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x