Reservatie voordeelverpakkingen voedingssupplementen.

Naar goede gewoonte komen midden - eind december (er is nog geen definitieve leverdatum beschikbaar) de voordeelverpakkingen van onze orthomoleculaire voedingssupplementen binnen.Deze voordeelverpakkingen zijn 25% voordeliger en worden maar 1 keer per jaar gemaakt.

Dat wil zeggen, op=op.


Om jou de kans te geven om zeker te zijn van jouw voordeelverpakkingen kan je ze nu al reserveren bij ons.


Het enige dat jij moet doen is hiernaast aanduiden welke en hoeveel voordeelverpakkingen jij graag reserveert, je klikt op verzenden en wij doen de rest.Zodra de voordeelverpakkingen bij ons arriveren, laten we je dat direct weten, zodat je ze kunt komen ophalen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Het goede nieuws is dat je pas bij ophaling hoeft te betalen, waardoor je nu al kunt reserveren zonder directe kosten.


* Bovendien willen we je eraan herinneren dat je bij een aankoop van 150€ of meer, je kortingsbonnetje van 30€ kunt inwisselen, welke je hebt ontvangen tijdens de I Wonder Day's. Een extra voordeel om van te profiteren!


Dus, wacht niet langer en reserveer jouw voordeelverpakkingen om te profiteren van deze jaarlijkse kans op besparingen. 

We kijken er naar uit om je van dienst te zijn en je te voorzien van hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen.
Reservatie voordeelverpakkingen voedingssupplementen.
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Reservatie voordeelverpakkingen voedingssupplementen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x