PinPointe Footlaser

hamerteen-correctie
Voor wie is de schimmelnagellaser bedoeld?

Met de PinPointe Footlaser kan klinische verbetering in schone nagelgroei worden bereikt na één enkel behandeling zonder zonder de bijwerkingen die gepaard gaan met topische en orale alternatieven. De behandeling van nagelschimmels is moeilijk. De infectie leeft onder en in de nagel waardoor de meeste behandelingen de infectie niet effectief kunnen bereiken en vernietigen. De laser doodt specifiek de schimmels en geeft patiënten nieuwe schone nagelgroei.

Wat houdt de behandeling met de schimmelnagellaser in?
Laserbehandeling tegen schimmelnagels berust op selectieve verhitting van de nagelplaat waardoor schimmels gedood worden. Alle tien vinger-of teennagels worden tegelijkertijd tijdens dezelfde sessie behandeld, ook al zijn niet alle nagels zichtbaar aangedaan. Tijdens de behandeling vernietigt  het laserlicht de schimmels zonder schade te berokkenen aan de nagel, het nagelbed, en de omliggende huid. De gehele procedure, de behandeling van beide voeten, vereist ongeveer 30minuten.

Wat zijn de verwachte resultaten van de PinPointe Footlaser?
Hoewel de infectie wordt behandeld door de laser, wordt de verbetering van de nagel pas waargenomen als het aangetaste nageldeel uitgroeit, hetgeen ongeveer 4-6 maanden duurt. De mate waarin de nagel verbetert is afhankelijk van uw individuele omstandigheden. Klinische studies toon aan dat na één enkele behandeling meer dan 71% van de behandelde patiënten een aanhoudende verbetering in nieuwe, schone nagelgroei ervaren. Meestal zijn er 1 tot 3 laserbehandelingen nodig om de nagelplaat te genezen. Het definitieve resultaat van de behandeling is sterk afhankelijk van de therapietrouw. Het is erg belangrijk om de eenvoudige voorschriften van u behandelaar op te volgen om de kans op herbesmetting te minimaliseren.

Voor meer info of afspraak bel 0483 32 21 50 of mail fio@fioralba.be