Laserontharing

permanente laserontharing, epilatie, ontharing

PERMANENTE LASERONTHARING

Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor permanente laserontharing! Uitgevoerd door de nr.1 in laserontharing: Lightsheer Desire. Hiervoor werken we samen met “het laser cabinet” zij beschikken over het allernieuwste systeem voor definitieve ontharing. De Lightsheer Desire is veruit het meest efficiënte toestel op de Belgische markt, en zorgt ervoor dat de lichaamshaartjes op vervelende plaatsen permanent verdwijnen op een pijnloze manier.

Weg met de scheermesjes, wondjes of ingroeiende haartjes. Daarbovenop spaart u een zee van tijd.

Hoe werkt het?

Met definitieve ontharing met de laser Lightsheer desire maakt men gebruikt van laserlicht dat geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. De energie van het laserlicht wordt hoofzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is Hierdoor worden de haarwortelcellen selectief vernietigd. De wortel en de celstructuren van het worden hierdoor vernietigd. Hierdoor zullen de haren op de behandelde plaats niet meer groeien. De lightsheer Desire laat toe om selectief veilig en pijnloos te werken dankzij de unieke vacuum kop die de huid samentrekt! Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip (5°). Dit laat toe meer energie op de haarcel af te leveren zonder dat de opperhuid hier schade van ondervindt.

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor de definitieve ontharing.
Voor optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, meerdere behandelingen nodig. Tussen elke behandeling is een periode van 6 weken tot 2 maanden nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te doen overgaan.

 

Voorbereiding nodig?

Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. De haren mogen wel geschoren worden tijdens gans de behandelingen. Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones.

 

Voor ieder huidtype? Welke zones?

De permanente laserontharing: Lightsheer Desire, is aanpasbaar aan ieder huidtype! De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuste haren (baard) worden gebruikt. Deze methode is geschikt voor (over)beharing in het gezicht, oksels, bikini, rug, borst, benen, nek,…

 

Nabehandeling nodig na ontharing?

Direct na de behandeling heb je niet meteen resultaat. De huid kan nadien wat rode puntje weergeven op de plaats van de haarfollikel. Lichte jeuk kan voorkomen de dag na de behandeling. Dit gaat vanzelf weg. De haartjes komen los te zitten in de haarzakjes. Deze vallen vanzelf uit hun haarzakje nadat de epidermis is vernieuwd.

Gebruik na de behandeling geen parfums op de behandelde zone. Ook best 24 u nadien niet wassen met zepen.

 

Kom naar onze infoavond op donderdag 25 februari.

Wenst u meer te weten over dit geniale systeem?  Of wilt u al een eerste behandeling?
Dan bent u van harte welkom op onze infoavond op donderdag 25februari bij Fioralba op het Gemeenteplein 6, 3560 Lummen.

U wordt warm ontvangen voor een informatieve avond met expert Greet Sneyers, verpleegkundige werkzaam bij de NKO-arts gelaats- en halschirurg. “Be curious” en stel dus zeker jouw vragen.

Grijp je kans en schrijf je in voor deze unieke “permanente laserontharing” avond!
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar fio@fioralba.be of bel: 0483/ 32 21 50

Tot dan!