Dermalogica huidverbeterende

Dermalogica, expert, huidverbetering, Fioralba

Dermalogica staat voor huidverzorging op het hoogste niveau.

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe is een bezoek aan Fioralba Huid en Figuurverbetering en genieten van een Face Mapping®.
Een Face Mapping® (huidanalyse) is een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kan precies in kaart worden gebracht welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen.

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.

Fioralba wordt bij Dermalogica zelf opgeleid. Op deze manier bent u er zeker van dat u de professionele behandeling krijgt die het meest effectief is voor uw huid. Geen standaard behandeling maar een unieke treatment afgestemd op uw huidconditie (via Face Mapping), de behoeftes van uw huid en het door u gewenst resultaat.
Om nog meer uit een behandeling te halen, kan u kiezen voor microdermabrasie; een professioneel apparaat dat er voor zorgt dat de ingrediënten van de huidproducten nog beter door de huid worden opgenomen (insluisen).

Onze focus is een gezonde en mooie huid voor iedereen. Verbetering en resultaat: dat is wat telt.

U kan kiezen uit de volgende skin treatments (gelaatsverzorgingen)facemapping dermalogica

 • Bij een eerste kennismaking krijgt u een GRATIS Face Mapping®
 • Microzone 20 min (als u snel geholpen wil worden of voor een opkikkertje)
 • Touch Therapy
  Een rustgevende lichaamsmassage van 15′ als perfecte aanvulling van uw treatment. Zorgt voor een heerlijk wellness gevoel.
 • Bio Surface Peel
  BioSurface Peel is een krachtig (peeling) systeem ter bevordering van huidvernieuwing.
 • AGE Smart sessie  / kuur  + Collagen
  Werkt specifiek in op de veroudering, om deze tegen te gaan én te behandelen.
 • Clear Start sessie Jeugd kuur (6beurten)
  bestrijdt vooral onzuiverheden bij tieners
 • NEW Ionactive

 

BINNENKORT ONLINE TE KOOP via onze vernieuwde webshop

Krijg uw producten thuis geleverd binnen enkele klikken.
Ook bij uw online aankopen staan wij steeds klaar om u het juiste advies te geven.  Bel 0483 32 21 50 en Fioralba helpt u graag verder bij de juiste keuze van uw Dermalogica producten.
Nog nooit een gelaatsanalyse laten doen? …U bent welkom en de Face Mapping® is gratis en vrijblijvend!