RainDieet

U wil graag op een verantwoorde manier van uw ongezonde kilo’s af?

Het Raindieet is een efficiënt afslankprogramma dat de RainPharma voedingssupplementen en RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies onder supervisie van onze expert.

Tijdens een intakegesprek van een uur krijgt u alle info en producten (Raindieet Box) die u nodig heeft om met het programma te starten. Daarna wordt u om de twee weken verwacht voor een consultatie waarbij u ook gewogen wordt. Eénmaal uw streefgewicht bereikt, wordt u wekelijks opgevolgd en dit gedurende 9 weken. Tijdens het jaar erop worden maandelijkse afspraken ingepland.

Onze ervaring leert ons dat een aanpak op lange termijn de enige aanpak is die echt werkt. In het begin loopt alles meestal op rolletjes en verliest u vlotjes alle kilo’s die u kwijt wilde. Maar hoe houdt u uzelf gemotiveerd om op gewicht te blijven en niet in oude eetpatronen te hervallen? Een goede begeleiding is daarbij essentieel. Na 1,5 jaar weet u alles over gezonde voeding, kent u uw lichaam beter en zijn uw goede voornemens om gezonder te eten ook goede gewoontes geworden. Pas dan kunnen we u met een gerust hart laten gaan.

De Raindieet startbox bevat alles wat u nodig heeft aan shakes en voedingssupplementen om de eerste periode door te komen + 1 jaar begeleiding inbegrepen!